DE RELAXTE
ONDERNEMER

Blog

Lees onze blogs en podcasts

Hey daar! Ik ben Alexander, en vandaag wil ik je uitnodigen voor een buitengewone aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast. Mijn gast, Lars de Wit, is het levende bewijs dat je van stratenmaker kunt transformeren tot de eigenaar van een bloeiend miljoenenbedrijf. Lars’ reis is niets minder dan inspirerend, en….

1. Het Belang van Mindset in Vastgoed De juiste mindset is cruciaal in vastgoed. Het gaat niet alleen om financiële middelen, maar vooral om de mentaliteit die je aanneemt. Een mindset die gericht is op groei, flexibiliteit en doorzettingsvermogen stelt je in staat om door uitdagingen heen te breken en….

In deze aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast, neemt Alexander Heine ons mee in een boeiend gesprek met Isabelle Feteris. Het is een verhaal dat inspireert en motiveert, perfect voor ondernemers die hun grenzen willen verleggen en hun potentieel willen maximaliseren. Isabelle, een voormalige wereldkampioen powerliften die zichzelf vanuit een….

Ben je nieuwsgierig naar de invloed van artificial intelligence (AI) op de wereld van ondernemerschap? Zoek niet verder! In onze nieuwste aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast, duiken we diep in dit fascinerende onderwerp met Gerard Duursma, een ware specialist op het gebied van AI en social media. Gerard, bekend….

Ben je een ondernemer die verlangt naar meer balans, inspiratie en succes in je bedrijf? Dan is de nieuwste aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast met Alexander Heijnen en gast Anco van der Vliet een must-listen voor jou. In deze boeiende aflevering verkennen we de unieke benadering van Anco tot….

Mijn avontuur in het vastgoed begon zo’n vijf jaar geleden, en het heeft mij op een pad geleid dat ik nooit had kunnen voorzien. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van waardevolle vastgoedportefeuilles voor onze cliënten. We ontdekten al snel dat de sleutel tot….

Pak je kans!

Gratis Masterclass