DE RELAXTE
ONDERNEMER

Van Uitstelgedrag naar Topprestaties: Ontdek Jouw Ondernemerskracht met Isabelle Feteris

In deze aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast, neemt Alexander Heine ons mee in een boeiend gesprek met Isabelle Feteris. Het is een verhaal dat inspireert en motiveert, perfect voor ondernemers die hun grenzen willen verleggen en hun potentieel willen maximaliseren. Isabelle, een voormalige wereldkampioen powerliften die zichzelf vanuit een dieptepunt naar de top heeft gewerkt, deelt haar inzichten en ervaringen over het belang van doorzettingsvermogen, mindset, en het stellen van grote doelen.

De podcast onthult hoe Isabelle’s reis van persoonlijke ontwikkeling en haar transitie naar het ondernemerschap niet alleen haar leven heeft veranderd, maar ook hoe zij anderen inspireert om hetzelfde te doen. Met haar boek “Stop met uitstellen” biedt ze een gids die luisteraars helpt om hun uitstelgedrag te overwinnen en actie te ondernemen richting hun dromen.

Luisteraars zullen worden meegenomen naar Leiden, waar dit gesprek plaatsvindt, en krijgen een kijkje in Isabelle’s leven, inclusief de uitdagingen en successen die zij heeft ervaren. Van het overwinnen van een eetstoornis tot het worden van een van de sterkste vrouwen ter wereld, haar verhaal is een getuigenis van wat mogelijk is met de juiste mindset en toewijding.

Deze podcast is een must-listen voor iedereen die op zoek is naar een dosis inspiratie om hun comfortzone te verlaten, te groeien in persoonlijke ontwikkeling en uitzonderlijke resultaten in hun onderneming te bereiken. Isabelle’s reis benadrukt het belang van consistentie, het stellen van ambitieuze doelen, en het belang van persoonlijke groei in het ondernemerschap.

Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint, deze aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast biedt waardevolle lessen en inzichten die je kunnen helpen je volgende grote doorbraak te bereiken. Dus zet je koptelefoon op, leun achterover, en laat je inspireren door het verhaal van Isabelle Feteris. Mis deze kans niet om te leren van een van de meest inspirerende figuren in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Luister nu naar deze aflevering en ontdek hoe je kunt stoppen met uitstellen en succesvol kunt worden, net als Isabelle Feteris.

Pak je kans!

Gratis Masterclass