DE RELAXTE
ONDERNEMER

Lars de Wit: van stratenmaker tot eigenaar miljoenen business

Picture of Lars de Wit

Lars de Wit

Hey daar! Ik ben Alexander, en vandaag wil ik je uitnodigen voor een buitengewone aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast. Mijn gast, Lars de Wit, is het levende bewijs dat je van stratenmaker kunt transformeren tot de eigenaar van een bloeiend miljoenenbedrijf. Lars’ reis is niets minder dan inspirerend, en ik kan bijna niet wachten om dit met je te delen.

In deze podcast duiken we diep in Lars’ avontuur, van zijn nederige begin als 12-jarige stratenmaker tot het opbouwen van zijn succesvolle onderneming, Tuinmaterialen.nl. Met een omzet die “groeit als kool” en nu de 4 miljoen euro nadert, deelt Lars openhartig zijn reis, de uitdagingen, en de momenten van doorbraak.

Maar Lars’ verhaal is meer dan alleen cijfers. Het is een verhaal over doorzettingsvermogen, innovatie en het belang van discipline. Hij benadrukt hoe essentieel het is om flexibel te blijven en snel te kunnen schakelen, zelfs als dat betekent dat je afscheid moet nemen van wat niet werkt. Zijn reis illustreert ook de kracht van consistentie en het nooit opgeven van je dromen, ongeacht de obstakels.

Naast zijn zakelijk succes heeft Lars een groot hart. Hij deelt hoe hij, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn succes gebruikt om terug te geven aan zijn familie, en in het bijzonder, hoe hij zijn ouders steunt in moeilijke tijden. Dit aspect van zijn verhaal raakte me echt en toont aan dat succes niet alleen gaat over wat je bereikt, maar ook over hoe je je succes gebruikt om anderen te helpen.

Lars’ avontuurlijke geest leidde hem zelfs naar Colombia, waar hij in vastgoed investeerde. Dit segment van ons gesprek biedt een fascinerend inzicht in hoe hij kansen buiten de gebaande paden zoekt en vindt.

Ik nodig je uit om deze podcast te beluisteren, niet alleen voor de ondernemerslessen die je eruit kunt halen maar ook voor de persoonlijke verhalen die je zullen raken en misschien zelfs inspireren om je eigen pad naar succes te volgen. Dus, pak je koptelefoon, maak het je gemakkelijk, en laat ons je meenemen op een reis die bewijst dat met hard werken, vastberadenheid, en een beetje creativiteit, alles mogelijk is.

Luister nu naar de Relaxte Ondernemer Podcast en laat je inspireren door het ongelooflijke verhaal van Lars de Wit. Tot daar!

Pak je kans!

Gratis Masterclass