DE RELAXTE
ONDERNEMER

Van 0 naar 200 miljoen euro investeringsvastgoed in de UK met Job Gutteling


Mijn avontuur in het vastgoed begon zo’n vijf jaar geleden, en het heeft mij op een pad geleid dat ik nooit had kunnen voorzien.

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van waardevolle vastgoedportefeuilles voor onze cliënten. We ontdekten al snel dat de sleutel tot succes in het vastgoed niet alleen ligt in het kopen van panden, maar vooral in het efficiënt beheren ervan. Onze focus ligt op het Verenigd Koninkrijk, waar de vastgoedmarkt unieke kansen biedt die we in Nederland minder zien. De beslissing om ons daarop te richten was gebaseerd op zowel marktonderzoek als persoonlijke ervaringen.

Wat begon met een paar investeringen is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op het beheer van vastgoedportefeuilles met een ambitieus doel: binnen vier jaar een beheerd vermogen van 200 miljoen euro bereiken. Deze ambitie is niet alleen een getal; het is een reflectie van onze toewijding aan groei, kwaliteit en het maximaliseren van de waarde voor onze cliënten.

De reis was niet zonder uitdagingen. Het overbruggen van culturele verschillen, het navigeren door de specifieke vereisten van de Britse vastgoedmarkt, en het opbouwen van een betrouwbaar netwerk waren slechts enkele van de hindernissen die we moesten overwinnen. Maar met elke uitdaging kwam een les, en met elke les een stap dichter bij ons doel.

Een van de grootste lessen die ik heb geleerd, is het belang van duidelijke communicatie en het stellen van concrete doelen. Dit geldt niet alleen voor onze bedrijfsvoering, maar ook voor onze relaties met cliënten. Door helder te definiëren wat we willen bereiken en door strategisch te plannen, hebben we een fundament gelegd voor langdurig succes.

Voor iedereen die overweegt te ondernemen of te investeren in vastgoed, is mijn advies: durf groot te dromen, maar vergeet niet de kleine stappen die je naar je doel leiden. Het is een reis van voortdurend leren, aanpassen en groeien. En als je geïnteresseerd bent in meer inzichten en ervaringen uit de praktijk, heb ik mijn avonturen en lessen ook gedeeld in een podcast. Het is een platform waar ik niet alleen mijn verhaal vertel, maar ook die van anderen die de kunst van het ondernemen in verschillende sectoren meester zijn.

Pak je kans!

Gratis Masterclass