DE RELAXTE
ONDERNEMER

Ontdek de Kunst van Relaxed Ondernemen: Een Inspirerende Podcast met Anco van der Vliet

Ben je een ondernemer die verlangt naar meer balans, inspiratie en succes in je bedrijf? Dan is de nieuwste aflevering van de Relaxte Ondernemer Podcast met Alexander Heijnen en gast Anco van der Vliet een must-listen voor jou. In deze boeiende aflevering verkennen we de unieke benadering van Anco tot het ondernemerschap, waarbij persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes hand in hand gaan.

Een Unieke Setting en Boeiende Gesprekken

Gefilmd vanuit Alexander’s kantoor, met een prachtig uitzicht over het water en de natuur, biedt deze podcast een serene achtergrond die perfect past bij het thema van ontspannen ondernemen. Anco van der Vliet, eigenaar van uzelf, een trainings- en adviesbureau, deelt zijn fascinerende reis van een corporate carrière naar een zinvolle ondernemerschap.

Van Financiële Dienstverlening naar Betekenisvol Ondernemerschap

Anco’s reis is allesbehalve gewoon. Na een succesvolle carrière in de financiële dienstverlening, waar hij onconventionele paden bewandelde en op jonge leeftijd leiding gaf aan grote teams, koos hij voor een leven dat meer in lijn ligt met zijn persoonlijke waarden en visie. Deze transitie van corporate wereld naar het ondernemerschap is niet alleen inspirerend maar biedt ook waardevolle inzichten voor elke ondernemer.

Een Nieuwe Benadering van Ondernemen

Wat deze podcast extra speciaal maakt, is Anco’s benadering van het ondernemerschap. Hij benadrukt het belang van zelfontwikkeling, het creëren van een werk-leven balans en het vinden van voldoening in je werk. Zijn verhaal inspireert ondernemers om voorbij de traditionele definities van succes te kijken en een bedrijf te bouwen dat niet alleen financieel maar ook persoonlijk vervullend is.

Een Dag van Inspiratie en Zelfbewustzijn

Als kers op de taart kondigen Alexander en Anco een inspiratiedag aan voor ondernemers die op zoek zijn naar groei en ontwikkeling. Deze dag, gehouden in een prachtige locatie net boven Leeuwarden, belooft niet alleen een kans te zijn om te netwerken maar ook om diepgaande inzichten en praktische tools te verkrijgen om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Mis Het Niet!

Of je nu op zoek bent naar manieren om je bedrijf te laten groeien, meer balans wilt vinden tussen werk en privé, of simpelweg inspiratie nodig hebt om je passie voor ondernemen nieuw leven in te blazen, deze podcastaflevering met Anco van der Vliet is de perfecte luisterervaring. Schakel in, laat je inspireren en ontdek hoe je een meer relaxte en succesvolle ondernemer kunt worden.

Pak je kans!

Gratis Masterclass