WORD DE EXPERT…
OF VERDWIJN.

Wil je efficiënter ondernemen? Met deze e-learning krijg je praktische tools en strategieën om meer te bereiken met minder inspanning. Leer op jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt, en zet de stap naar een relaxter ondernemerschap.

Beter en relaxter ondernemen in je eigen tijd, vanuit huis.

In een tijd waarin digitale ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, is het belangrijker dan ooit om voorop te blijven lopen. Bedrijfstakken veranderen, en wie nu investeert in de juiste kennis, bouwt een sterke voorsprong op de concurrentie. Met onze bewezen methoden leer je hoe je dé autoriteit in jouw vakgebied wordt. We nemen je mee door onze eigen ervaringen en praktische video’s, zodat jij de stappen kunt zetten om op te vallen en voorop te blijven lopen.

Deze e-learning leidt je stap voor stap, met behulp van een werkboek en online video’s, door alle essentiële onderwerpen heen. Aan het einde zul je niet alleen beter, maar ook relaxter kunnen ondernemen en leven. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste generatieve Artificial Intelligence-tools, die je niet alleen werk uit handen nemen maar je ook ondersteunen bij het genereren van frisse ideeën. Ontdek hoe je met slimme technologie en een sterke strategie je onderneming naar een hoger niveau tilt.

IN DEZE
E-LEARNING
LEER JE

Hoe je de juiste mindset 
 creëert waarmee je succes aantrekt

Hoe je jouw agenda super  slim plant

De Relaxte
E-learning

In deze tijden waarin de online ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, gaan bedrijfstakken verdwijnen. Het is nu belangrijker dan ooit om up to date te zijn. En nog beter: een voorsprong op te bouwen op je concurrentie. Wie dit volgens onze bewezen technieken doet, wordt DE autoriteit in zijn vakgebied en zal tot de winnaars behoren. Dit wil jij toch ook? We leren je door middel van onze eigen voorbeelden en praktische video’s hoe jij de autoriteit gaat worden waar niemand omheen kan en wil!

€797,00

excl BTW

Alexander Heine

Alexander Heine bezit meerdere bedrijven in diverse sectoren met kantoren in Utrecht, Amsterdam, Groningen en Leeuwarden. Hij heeft een eigen podcast – De Relaxte Ondernemer Podcast – en is schrijver van het boek ‘De relaxte ondernemer’.

Gerard Duursma

Gerard Duursma is ondernemer, videograaf en veelgevraagd spreker op gebied van nieuwe technologie, social media en artificial intelligence. Daarnaast is hij trainer die op een gepassioneerde manier medewerkers meeneemt in de moderne ontwikkelingen.

Nog niet helemaal zeker?
Probeer de gratis masterclass!

In deze gratis masterclass nemen Gerard Duursma en Alexander Heine je mee in de wereld van relaxed ondernemen. Met praktische voorbeelden laten ze zien hoe je, met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, wetenschap en meer, efficiënter kunt werken én leven. Ontdek hoe je grote doelen kunt stellen én bereiken, allemaal met minder tijd en moeite. De masterclass is helder, direct toepasbaar, en gebaseerd op hun eigen ervaringen.

Gratis
masterclass

Vul je e-mail in en ontvang de pdf waarmee jij vandaag nog relaxter kunt ondernemen. Vergeet je spam niet te checken!

Door je aan te melden, ga je akkoord met de algemene
voorwaarden en het privacybeleid.

Pak je kans!

Gratis Masterclass