Alexander relaxt ondernemen

Word een succesvolle ondernemer!

Bereik meer met minder inspanning

Bij deze cursus laat ik je zien hoe ik meerdere ondernemingen heb opgericht of overgenomen. Ik stuur tientallen personeelsleden aan en doe dit in enkele dagen per week. Je leert van mijn fouten en successen. Naast de cursus, die bestaat uit een werkboek en video modules, ontvang je mijn boek 'De relaxte ondernemer' en ga je 45 minuten met mij 1-op-1 zitten. Zo zorg ik ervoor dat jij net als ik met minimale inspanning het maximale bereikt.

Wat leer je tijdens de cursus Relaxed Ondernemen?

 • Hoe je meer omzet en winst maakt.
 • Hoe je grote doelen stelt en deze eenvoudig behaalt.
 • Hoe jij je agenda zo plant dat je het niet meer druk hebt.
 • Hoe je een waardevol netwerk opbouwt en onderhoudt.
 • Hoe je van klanten je ambassadeurs maakt.
 • Hoe je stress kunt herkennen en in je voordeel gebruikt.
 • Hoe je een winnaars mindset creëert.
 • Hoe je de juiste leefstijl creëert om een topondernemer te worden.
 • Hoe je het beste personeel aan kunt aantrekken en behouden.
 • En nog veel meer!
Totaalpakket cursus

Deze cursus is inclusief:

Online videocursus

Videomodules

Boek

Praktisch werkboek voor de cursus

Werkboek

Alexander Heine

1-op-1-sessie met mij

Wat vinden anderen van deze cursus?

Ik ben na deze cursus mij bewust geworden van veel dingen die ik eigenlijk automatisch - net niet goed - deed. Enkele resultaten nu:  ik heb een betere leefstijl, het gaat zakelijker beter dankzij de toepassingen uit de cursus  en ik houd ook nog eens tijd over. Ik ben afgevallen zonder dat het mij moeite kost en voel me veel energieker. Ik doe nu meer in minder tijd en heb het gevoel dat het mij totaal geen moeite kost. Gevolg is dat ik zoveel tijd over had dat ik een hobby erbij ben gaan doen. Ik ben nog steeds tips aan het toepassen en leer nog steeds. Elke keer als ik de filmpjes terug zie herken ik weer nieuwe dingen. Ik ben super blij!
Jelmer Wagenaar
Alexander gaf me het laatste zetje om te gaan ondernemen. Ik heb hem zelfs zover gekregen dat hij mijn aandeelhouder werd. Zijn inzichten zijn goud waard: ik verbeter zowel als mens als ondernemer en mijn zaak gaat geweldig goed! Doordat ik nog jong ben is veel nieuw voor mij. Met zijn inzichten heb ik me al zoveel geld bespaard. Ik kan daardoor bewust afstand nemen als dit nodig is en meer aanwezig zijn als de zaak hier om vraagt. Onlangs had ik vakantie en draaide de zaak gewoon door. Dit was me anders nooit gelukt. Gevolg is dat ik mij nu nog meer op de groei van mijn bedrijf kan richten. Onze omzet stijgt - zelfs tijdens de corona crisis - nog steeds en ik spendeer niet meer tijd. Ik werk efficiënter in plaats van meer. Iets wat mij zonder deze inzichten niet was gelukt.
Elyon Kingishi

Ben jij klaar om relaxed te ondernemen?

Inhoud van de cursus

Videomodule 1: Ondernemen

In deze uitgebreide videomodule staan meerdere video's. Hierin leg ik uit hoe ik vanuit het niets meerdere bedrijven met tientallen personeelsleden heb opgericht en overgenomen. Je leert van mijn fouten, wat jou veel tijd en geld kan besparen. Ik leg je uit hoe ik mijn doelen stel en behaal, hoe ik de marketing zo inricht dat het me weinig geld kost, hoe ik van klanten ambassadeurs heb gemaakt, hoe ik ben gegroeid tegen alle verwachtingen in, hoe ik een cultuur heb neergezet die mij weinig inspanning kost, hoe ik de juiste mensen aantrek, hoe ik mijn omzet en winst jaarlijks zie groeien en nog meer...allemaal informatie waar jij zeker je voordeel mee gaat doen!

Videomodule 2: Hersenen

In deze module leer je hoe de hersenen werken, waarom de prefontale cortex zo belangrijk is en hoe jij deze in je voordeel gebruikt. Neuroplasticiteit is de uitvinding van de eeuw. Ik leg uit welke rol neuroplasticiteit speelt in jouw succes. Je leert alles over de invloed van woorden en hoe je brein te foppen om sneller je doelen te behalen. Tot slot ontdek je hoe je het brein heel eenvoudig gezond houdt zodat je meer kunt bereiken.

Videomodule 3: Stress

Wat is stress? Ben jij hier vatbaar voor en nog belangrijker: hoe herken je stress zodat je erger kunt voorkomen? Deze vragen beantwoord ik in de eerste video. In de tweede video leer ik je hoe je stress (direct) vermindert en hoe je stressvolle momenten in je voordeel laat werken en deze je niet op laat branden. Onmisbaar in deze tijd!

Videomodule 4: Timemanagement 

Altijd het idee dat je een stap te laat bent? Heb je meer uren nodig om de dag door te komen? Te weinig tijd voor jezelf. Ik stuur meerdere succesvolle bedrijven aan in maximaal twee tot drie dagen per week. In deze module vertel ik je hoe ik dat doe. Zo kun jij dit meteen toepassen om er je voordeel mee te doen. Ik weet zeker dat je leven direct leuker en relaxter wordt!

Videomodule 5: Leefstijl

Mijn leefstijl is de afgelopen jaren drastisch veranderd met maar één doel: meer bereiken met minder inspanning. In deze video leg ik je uit wat voor kleine aanpassingen ik heb gedaan om dit te bereiken. Ik neem je mee langs voeding, beweging, mindfulness en meer. Met enkele simpele aanpassingen doe ook jij meer met minder inspanning.

Videomodule 6: Persoonlijk Leiderschap

Deze module gaat helemaal over jou, je wensen en dromen. Aan de hand van de vragen die je stelt kom je erachter wat je écht wil. Ik leer je welke eigenschappen goede leiders hebben en hoe jij deze eenvoudig toepast om succesvol te worden. In het stappenplan laat ik je zien hoe je - net als ik - eenvoud je doelen behaalt en zo met minder inspanning meer bereikt.

7: Werkboek

In het werkboek maak ik een praktische combinatie tussen theorie, opdrachten en de videomodules. Door antwoord te geven op de vragen die ik je stel, de opdrachten te doen en toe te passen zal jij een leuker leven krijgen. Krijg net als ik op een eenvoudige manier meer voor elkaar en doe met plezier wat jij graag wilt.

EXTRA - 8: Het boek De Relaxte Ondernemer 

In dit boek vertel ik hoe ik tien jaar geleden, tijdens de kredietcrisis, bijna alles verloor. Toch kocht of startte ik sindsdien meerdere succesvolle ondernemingen. In De relaxte ondernemer – bereik meer met minder inspanning beschrijf ik wat ik allemaal heb geleerd en toegepast om de beste mix tussen privéleven en ondernemerschap te krijgen.

EXTRA - 9: Een 1-op-1-sessie met mij (t.w.v. €250,-)

Ga 1-op-1 in gesprek met mij op mijn kantoor of online. In dit gesprek van 45 minuten help ik je om er voor te zorgen dat jij, net als ik, met minimale inspanning het maximale gaat bereiken. 

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt:

Je bereikt meer met minder inspanning

Door de juiste levensstijl en mindset leef en werk je efficiënter in plaats van harder. Je krijgt zo gegarandeerd meer voor elkaar in minder tijd.

Je klanten worden ambassadeurs

Je trekt de juiste klanten aan die je meer omzet en plezier bezorgen. Het worden jouw ambassadeurs. Zo groeit je omzet zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Je omzet en winst 

gaan stijgen

Doordat je efficiënter gaat leven en werken houd je tijd over die je kan besteden aan de groei van je bedrijf. Je omzet zal groeien en je winst gaat stijgen

Ook relaxed ondernemen?

Voor wie is deze cursus bedoeld?

 • Ondernemers
 • ZZP'ers
 • Iedereen met ambitie en die meer uit zichzelf en uit zijn/haar onderneming wil halen.
Coach Alexander

Over Alexander

Alexander Heine is serie-ondernemer, spreker, auteur en ondernemerscoach. Na zijn studie verpleegkunde richtte hij meerdere succesvolle bedrijven op in verschillende sectoren. Zijn bedrijven groeien ook in de huidige crisis door en bieden op dit moment werk aan meer dan 50 mensen. Als coach leert hij ondernemers meer uit zichzelf én hun business te halen.

                   

FAQ

Hoe lang duurt deze cursus?

Je kunt deze cursus in een halve tot hele dag doen. Ik raad je wel aan om er de tijd voor te nemen zodat je het maximale eruit gaat halen.

Heb je een gerelateerde opleiding of bepaalde kennis nodig om deze cursus te volgen?

Nee, iedereen kan deze cursus volgen. De onderwerpen worden duidelijk uitgelegd en zijn voor iedereen te begrijpen.

Kan ik de modules ook verspreiden over een aantal dagen of weken?

Ja, dat kan. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving. Hier kan je in- en uitloggen wanneer jij dat wilt. Deze omgeving is een jaar lang voor jou beschikbaar. Als er tussentijds updates zijn ontvang je deze ook gratis.

Ik vind de cursus maar niets. Mag ik mijn geld terug?

Ja, dit mag. Indien jij niets aan de cursus hebt, kun je binnen 14 dagen na het starten een e-mail sturen naar info@alexanderheine.nl. Leg hierin uit waarom jij de cursus niet geschikt vindt. Ik stort daarna het aankoopbedrag terug.

                 

Totaalpakket cursus

Deze cursus is inclusief:

Online videocursus

Videomodules

Boek

Praktisch werkboek voor de cursus

Werkboek

Alexander Heine

1-op-1-sessie met mij

100% succes gegarandeerd!

Niets geleerd? Geld terug. 

Altijd 14 dagen bedenktijd.


arrow_drop_up arrow_drop_down