arrow_drop_up arrow_drop_down
Alexander gelukkig leven

Relaxed Leven en Ondernemen

Herken je dat?

Je ligt regelmatig wakker door een te hoge werkdruk. Je maakt continu offers om succesvoller te worden, ook op privégebied. De balans tussen je onderneming en je privéleven is volledig zoek.

Dat kan anders!

Tijdens deze training leer ik je de beste mix tussen je werk (ondernemerschap) en privéleven. Met mijn adviezen bereik je, net als ik, meer met minder inspanning.

Wat leer je tijdens de cursus Relaxed Leven en Ondernemen?

 • Hoe stress werkt en hoe jij dit in je voordeel gebruikt.
 • Hoe je hersenen werken en hoe jij met deze kennis eenvoudiger kunt             leven.
 • Wat je meteen moet doen om net zo succesvol te worden als alle                 andere geslaagde ondernemers.
 • Hoe je met de juiste leefstijl meer bereikt met minder inspanning.
 • Hoe je doelen stelt die onmogelijk lijken en ze nog haalt ook..
 • Hoe je een planning maakt waarbij je tijd overhoudt en ook nog eens            leuker leeft.
 • Hoe je je hersenen voor de gek kan houden en zo meer bereikt.
 • Welk woordgebruik belangrijk is om succesvol te worden - het                         gebruik van één woord gaat al een wereld van verschil voor je                         maken.

Ben jij klaar voor een relaxed (ondernemers)leven?

Totaalpakket cursus

Deze cursus is inclusief:

Online videocursus

Videomodules

Boek voor cursus relaxter leven en ondernemen

Boek

Praktisch werkboek voor de cursus

Werkboek

Inhoud van de cursus

Videomodule 1: Persoonlijk leiderschap

Deze module gaat helemaal over jou, je wensen en dromen. Aan de hand van de vragen die je stelt kom je erachter wat je écht wil. Ik leer je welke eigenschappen goede leiders hebben en hoe jij deze eenvoudig toepast om succesvol te worden. In het stappenplan laat ik je zien hoe je - net als ik - eenvoud je doelen behaalt en zo met minder inspanning meer bereikt.

Videomodule 2: Hersenen

In deze module leer je hoe de hersenen werken, waarom de prefontale cortex zo belangrijk is en hoe jij deze in je voordeel gebruikt. Neuroplasticiteit is de uitvinding van de eeuw. Ik leg uit welke rol neuroplasticiteit speelt in jouw succes. Je leert alles over de invloed van woorden en hoe je brein te foppen om sneller je doelen te behalen. Tot slot ontdek je hoe je het brein heel eenvoudig gezond houdt zodat je meer kunt bereiken.

Videomodule 3: Stress

Wat is stress? Ben jij hier vatbaar voor en nog belangrijker: hoe herken je stress zodat je erger kunt voorkomen? Deze vragen beantwoord ik in de eerste video. In de tweede video leer ik je hoe je stress (direct) vermindert en hoe je stressvolle momenten in je voordeel laat werken en deze je niet op laat branden. Onmisbaar in deze tijd!

Videomodule 4: Timemanagement 

Altijd het idee dat je een stap te laat bent? Heb je meer uren nodig om de dag door te komen? Te weinig tijd voor jezelf. Ik stuur meerdere succesvolle bedrijven aan in maximaal twee tot drie dagen per week. In deze module vertel ik je hoe ik dat doe. Zo kun jij dit meteen toepassen om er je voordeel mee te doen. Ik weet zeker dat je leven direct leuker en relaxter wordt!

Videomodule 5: Leefstijl

Mijn leefstijl is de afgelopen jaren drastisch veranderd met maar één doel: meer bereiken met minder inspanning. In deze video leg ik je uit wat voor kleine aanpassingen ik heb gedaan om dit te bereiken. Ik neem je mee langs voeding, beweging, mindfulness en meer. Met enkele simpele aanpassingen doe ook jij meer met minder inspanning.

6: Werkboek

In het werkboek maak ik een praktische combinatie tussen theorie, opdrachten en de videomodules. Door antwoord te geven op de vragen die ik je stel, de opdrachten te doen en toe te passen zal jij een leuker leven krijgen. Krijg net als ik op een eenvoudige manier meer voor elkaar en doe met plezier wat jij graag wilt.

EXTRA - 7: Het boek De Relaxte Ondernemer 

In dit boek vertel ik hoe ik tien jaar geleden, tijdens de kredietcrisis, bijna alles verloor. Toch kocht of startte ik sindsdien meerdere succesvolle ondernemingen. In De relaxte ondernemer – bereik meer met minder inspanning beschrijf ik wat ik allemaal heb geleerd en toegepast om de beste mix tussen privéleven en ondernemerschap te krijgen. Leuk feitje: De relaxte ondernemer – bereik meer met minder inspanning werd in het eerste weekend na verschijnen al meer dan 200x verkocht!

Ook leuker en relaxter leven én ondernemen?

Voor wie is deze cursus bedoeld?

 • Zzp'ers
 • Ondernemers
 • Leiders/managers
 • Maar vooral voor iedereen die leuker en relaxter wil werken
Coach Alexander

Over Alexander

Alexander Heine is serie-ondernemer, spreker, auteur en ondernemerscoach. Na zijn studie verpleegkunde richtte hij meerdere succesvolle bedrijven op in verschillende sectoren. Zijn bedrijven groeien ook in de huidige crisis door en bieden op dit moment werk aan meer dan 50 mensen. Als coach leert hij ondernemers meer uit zichzelf én hun business te halen.

FAQ

Hoe lang duurt deze cursus?

Je kunt deze cursus in een halve tot hele dag doen. Als je het boek ook leest - wat ik wel aanraad - ben je iets langer bezig.

Heb je een gerelateerde opleiding of bepaalde kennis nodig om deze cursus te volgen?

Nee, iedereen kan deze cursus volgen. De onderwerpen worden duidelijk uitgelegd en zijn voor iedereen te begrijpen.

Kan ik de modules ook verspreiden over een aantal dagen of weken?

Ja, dat kan. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving. Hier kan je in- en uitloggen wanneer jij dat wilt. Deze omgeving is een jaar lang voor jou beschikbaar. Als er tussentijds updates zijn ontvang je deze ook gratis.

Ik vind de cursus maar niets. Mag ik mijn geld terug?

Ja, dit mag. Indien jij niets aan de cursus hebt, kun je binnen 12 dagen na het starten een e-mail sturen naar info@alexanderheine.nl. Leg hierin uit waarom jij de cursus niet geschikt vindt. Ik stort daarna het aankoopbedrag terug.
Totaalpakket cursus

Deze cursus is inclusief:

Online videocursus

Videomodules

Boek voor cursus relaxter leven en ondernemen

Boek

Praktisch werkboek voor de cursus

Werkboek

Wij gebruiken cookies